Ливърпул постигна скромна победа с 2:0 над Лестър Сити, но

...
Ливърпул постигна скромна победа с 2:0 над Лестър Сити, но
Коментари Харесай

Ливърпул едва не прегази Лестър

Ливърпул реализира скромна победа с 2:0 над Лестър Сити, само че играта на „ мърсисайдци “ бе толкоз преобладаваща, че умерено можеха да изпратят гостите си с цялостна кошница с голове.

Диого Жота вкара единствените попадения в срещата в 34' и 87', само че това бяха единствено два от общо 11-те точки удара, които играчите на Юрген Клоп насочиха към вратата на Каспер Шмайхел. Единствено датчанинът изглеждаше на нормалното равнище за „ лисиците “ в гостуването на „ Анфийлд “, само че единствено с един вратар човек може да се надява просто на почетна загуба.

Луис Диаз в това време получи своя дебют измежду титулярите, въпреки и в следствие да отстъпи мястото си на Такуми Минамино.

Мохамед Салах пък се завърна в игра, влизайки от аварийна пейка, до момента в който Садио Мане към момента си почива след извоюваната Купа на африканските народи със Сенегал.

Ливърпул към този момент изостава единствено на 9 точки от водача Манчестър Сити и точ с мач по-малко от „ жителите “. Лестър пък навлезе в серия от 3 следващи мача без триумф, което подрежда тима на далечното 12 място.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР