Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед на Анфийлд“ в неделя в голямото

...
Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед на Анфийлд“ в неделя в голямото
Коментари Харесай

Контра: Ще намери ли Ливърпул сили да надвие вдъхновения Манчестър Юнайтед?

Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед на „ Анфийлд “ в неделя в огромното дерби на британския футбол. Мърсисайдци преобладаваха съществено над историческия си противник в последните години, само че през този сезон най-титулуваните тимове в Англия размениха функциите си. „ Червените дяволи “ се показват доста по-добре и ще се опитат да запишат дубъл на Ливърпул за първи път от 2016 година, след като датира и последният им триумф на „ Анфийлд “. Мърсисайдци обаче в никакъв случай не могат да бъдат подценявани на своя стадион. Освен това отборът на Юрген Клоп демонстрира признаци на стабилизиране, откакто записа четири следващи чисти мрежи в шампионата. Ще се окаже ли обаче това задоволително против намиращия се в страхотна форма тим на Манчестър Юнайтед? Върху всички тематики към огромното дерби концентрират вниманието си публицистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Васил Сумрачки и специфичният посетител на „ Контра “ - футболният коментатор Йордан Грозданов.

След това обръщаме внимание върху сблъска сред Манчестър Сити и Нюкасъл. „ Шампионите “ изостават на пет точки от водача Арсенал, само че имат вяра, че в случай че завоюват всичките си мачове до края на сезона, могат още веднъж да побеждават с купата. „ Свраките “ пък излязоха от топ 4, откакто записаха серия от четири следващи срещи без победа в Премиър лийг. През август двата тима направиха зрелищно 3:0 на „ Сейнт Джеймсис Парк “, само че ще забележим ли още веднъж толкоз голове и на „ Етихад “?

В Испания Реал Мадрид, който през вчерашния ден загуби първия полуфинал за Купата на Краля против Барселона, гостува на борещия се за място в топ 4 Бетис. „ Зелено-белите “ са в серия от три следващи победи и сега са единствено на две точки зад Атлетико Мадрид. Мануел Пелегрини обаче не може да разчита на Набил Фекир, който е навън до края на сезона. Ще успее ли чилиецът да откри решение, с което да компенсира неговата липса в дуела и да откаже дефинитивно очакванията на Реал за отбрана на купата в Ла Лига? 

Рома приема Ювентус в огромния конфликт от кръга в Серия „ А “. „ Вълците “ ще се опитат да реагират след шокиращата загуба от Кремонезе. „ Бианконерите “ обаче се намират в добър миг след четирите си следващи победи в шампионата, а и Жозе Моуриньо няма да може да води отбора поради наказване. Доколко неговото неявяване ще се отрази на представянето на домакините? 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР