Ливърпул може отново да се обърне към германската Бундеслига за

...
Ливърпул може отново да се обърне към германската Бундеслига за
Коментари Харесай

Ливърпул е готов с офертата си към Байерн за Гравенберх

Ливърпул може още веднъж да се обърне към немската Бундеслига за нови попълнения в халфовата линия преди затварянето на трансферния прозорец. По-рано тази седмица мърсисайдци привлякоха капитана на Щутгарт – Уатаро Ендо.

Не е загадка обаче, че мениджърът Юрген Клоп е обожател на Райън Гравенберх от Байерн Мюнхен и от много време насам босът на „ алените “ и ма предпочитание да го притегли. Нидерландецът по този начин и не съумява да си завоюва титулярно място при баварците, откогато се реалокира на „ Алианц Арена “ от Аякс и остана неизползвана запаса при успеха с 4:0 против Вердер Бремен в откриващия мач за новия сезон в петък.

TZ оповестява, че основният скаут на Ливърпул - Дейв Фалоуз, неотдавна е пътувал до Германия, с цел да получи подробна информация точно за Гравенберх, а Bild допуска, че „ алените “ скоро ще създадат оферта за него на стойност от 20 милиона паунда.

Тази сума обаче надали ще впечатли Байерн, за който се твърди, че не е податлив да продаде 21-годишния полузащитник толкоз покрай края на трансферния прозорец.

Liverpool's head of recruitment and chief scout have reportedly visited Germany for 'detailed information' on Ryan Gravenberch.

Latest transfer news.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР