Ливърпул и Ювентус следят отблизо ситуацията около бъдещето на Мейсън

...
Ливърпул и Ювентус следят отблизо ситуацията около бъдещето на Мейсън
Коментари Харесай

Ливърпул и Ювентус следят ситуацията с Мейсън Маунт

Ливърпул и Ювентус наблюдават от близко обстановката към бъдещето на Мейсън Маунт, написа “Дейли Мейл ”. Преговорите на Челси с британския полузащитник за нов контракт бяха отсрочени до края на Световното състезание. 23-годишният състезател води диалози с управлението на лондончани от лятото, които към този момент са без признаци за пробив, като се чака договарянията да бъдат възобновени едвам през януари на новата 2023 година

Договорът на Маунт изтича по-късно повече от 18 месеца и обстановката с него кара огромните клубове в Европа да ревизират дали може да бъде притеглен от " Стамфорд Бридж ". Собствениците на Челси нямат интерес да изгубят Маунт, който е обвързван с клуба през цялата си кариера, и остават оптимисти, че договарянията ще завършат с позитивен резултат.

Въпреки това се появиха индикации, че съглашението не е обезпечено. Маунт е един от най-нископлатените играчи в първия тим и желае нов контракт, който да отразява статута му на един от най-важните играчи на Греъм Потър. Първоначалните оферти на Челси са се оказали под упованията му. През последните три години Маунт се утвърди като един от най-ярките млади гении във Висшата лига и към него явно демонстрират интерес Ювентус и Ливърпул, които имат потребност от ободряване на полузащитата си.

Собствениците на Челси ще се стремят да избегнат повтаряне на обърканата обстановка, която наследиха. Миналото лято Челси загуби Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен със свободни прехвърляния, а договорите на Тиаго Силва, Н`Голо Канте и Жоржиньо изтичат в края на този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР