Ливърпул го купи през 2015-а, той ги наказа с Форест

...
Ливърпул го купи през 2015-а, той ги наказа с Форест
Коментари Харесай

Ливърпул го купи през 2015-а, той ги наказа с Форест 7 лета ...

Ливърпул го купи през 2015-а, той ги наказа с Форест 7 лета по-късно
Бивш състезател на Ливърпул закопа " бийтълсите " при готуването им на " дънните риби " от Ногтингам. Селекцията на Юрген Клоп падна с 1:0 на " Сити Граунд " в среща от 13-и кръг. Любопитното е, че над 2 милиарда евро бяха заложени из европейските букмейкъри за триумф на " алените " от " Анфийлд ".

В деветата минута Фабио Карвальо бе изведен хитро зад отбраната на домакините, само че Дийн Хендерсън излезе бързо, с цел да съкрати ъгъла и отрази удара на португалеца. От последвалия корнер Фирмино можеше да се разпише с глава, само че не съумя да уцели добре топката и тя мина настрана от дясната греда.

В 54-ата минута Стив Кук подаде паралелно на голлинията. Тайво Авонии засече топката, която срещна лявата греда зад Алисон и по-късно се върна в краката му, а при второто осъществяване нямаше неточност - 1:0 за Нотингам.

Нигериецът бе благосъстоятелност на Ливърпул до 2021 година, само че бе отдаван чартърен във Франкфурт, Ниймеген, Мускрон, Гент, Майнц, а предходната година бе платен от Унион. С екипа на отбора от Старото лесничейство Тайво вкара 15 гола в 31 мача и това стана причина за тансфер в Нотингам.  Трансферната сума е 17 милиона паунда.

Така Ливърпул позволи третата си загуба от началото на сезона и е на 7-то място с 16 точки. Нотингам пък завоюва едвам втората си победа и все още е на предпоследното 19-то място с 9 точки от 12 мача.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР