Ливърпул допусна нова загуба след разочароващо представяне срещу Уулвърхямптън. Червените

...
Ливърпул допусна нова загуба след разочароващо представяне срещу Уулвърхямптън. Червените
Коментари Харесай

Ливърпул пак падна, Юнайтед излезе трети

Ливърпул позволи нова загуба след разочароващо показване против Уулвърхямптън. Червените паднаха с 0:3 на „ Молиню “, седмица, откакто изхвърчаха от ФА Къп.

Мърсисайдци изоставаха в резултата с 0:2 още до 12-ата минута. Жоел Матип си вкара автогол, а Крейг Доусън удвои задатъка на вълците. Доусън се разписа в дебюта си за отбора. В средата на второто полувреме Рубен Невеш осъществя за 3:0. С триумфа Уулвърхямптън от зоната на изпадащите се подвигна до 15-о място. Ливърпул остава десети и е все по-далеч от челните позиции. Тимът има и единствено един късмет за трофей – този от Шампионската лига. Червените записаха трета поредна загуба на открито за първи път от 2012 година насам.

В същото време излезе на трето място, откакто се наложи трагично с 2:1 над Кристъл Палас. За алените дяволи вкараха Бруно Фернандеш от дузпа през първата част и определеният за най-хубав футболист на януари в шампионата Маркъс Рашфорд след час игра..

Мачът се усложни съществено за отбора на Ерик загар Хаг в 70-ата минута. Тогава Каземиро беше изпъден с пряк червен картон за неспортсменско държание. Това значи и автоматизирано наказване от три срещи. Малко по-късно Джефри Шлуп понижи за Палас. Гостите натиснаха крепко до края, само че не съумяха да изравнят.

Юнайтед завоюва за 13-и следващ път на „ Олд Трафорд “ и събра 42 точки. Това е с 8 по-малко от водача Арсенал и три по-малко от Манчестър Сити.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР