Ливърпул бе един от най-активните клубове в последния ден на

...
Ливърпул бе един от най-активните клубове в последния ден на
Коментари Харесай

Клоп коментира новите попълнения: Няма нужда да гледаме холивудски филми

Ливърпул бе един от най-активните клубове в последния ден на трансферния прозорец и притегли двама централни бранители, с цел да тушира рецесията в отбрана, която е налегнала клуба през този сезон.

Първо Вирджил Ван Дайк се контузи тежко, а малко по-късно стана ясно, че и неговият сътрудник Джо Гомес също надали ще играе повече този сезон. Вчера мърсисайдци привлякоха не един, а двама бранители, единствено с цел да разгласят, че и третия главен централен бранител до този миг - Жоел Матип също няма да се появи повече на терена до края на акцията.

Именно поради това привличането на Озан Кабак от Шалке и Бен Дейвис от Престън може да се окаже основно за постигането на задачите до края сезона. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп обаче съобщи, че новите играчи ще получат време да се приспособяват и няма да пришпорва тяхното появяване на терена още в сряда против Брайтън.

“Не живеем в съвършен свят и би трябвало да постъпваме мъдро. Ще създадем всичко, с цел да им помогнем, само че явно играем друго от Престън и Шалке. Те ще се нуждаят от време, ние нямаме доста, само че ще създадем най-хубавото, което можем. Не мисля, че ще е доста мъдро двамата да започват на следващия ден дружно. Ще им дадем още няколко дни,” разяснява германецът.

Едно от новите попълнения Бен Дейвис дефинира идването си в Ливърпул като голяма опция, с което Клоп се съгласи на днешната си конференция.

“Няма потребност да гледаме холивудски филми, където тези истории се случват, във футбола също е допустимо. Вчера си в Престън, през днешния ден в Ливърпул. Това е хубава история и нямам самообладание да стартираме работа с тези момчета. Голям почитател съм на това да се дават благоприятни условия на хората. Това е късмет за клуба, за нас, като тим, както и за тези момчета,” съобщи Клоп.
Премиър лийг 22 кръг, сряда 3 февруари  Ливърпул 22:00предстои  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР