Лицето, което успешно се възползва от ралито на Биткойн (BTC)

...
Лицето, което успешно се възползва от ралито на Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн: Трейдър разкри плановете си за купуване на BTC – ето какво мисли

Лицето, което сполучливо се възползва от ралито на Биткойн (BTC) тази година и продаде на цена от $30,000, очерта проектите си за наново нахлуване на крипто пазарите.

По време на неотдавнашна стратегическа сесия анализаторът, прочут като “ “, допусна, че държанието на цената на Биткойн може да прилича моделите, следени при започване на март тази година.

Според DonAlt BTC е претърпял забележителен мечи капан през март, когато е пробил под равнището на поддръжка от $21,000, единствено с цел да се възвърне скоро по-късно и да се повиши към $30,000.

Трейдърът споделя, че сходна опция може да възникне за BTC, откакто той проби поддръжката на равнище $27,200 и доближи дъно от $26,270 предходната седмица.

В тази съответна обстановка DonAlt предлага да бъдете нащрек за това.

Пробивът на равнището на поддръжка ($27,200) може да се преглежда като позитивен знак и евентуално да съставлява опция за търговия.

DonAlt изрази предпочитание да се възползва от сходна обстановка.

Въпреки че специалистът има вяра, че към момента има късмет биковете на BTC да си възвърнат контрола върху пазарите, той предизвестява, че Биткойн остава мечи, до момента в който комерсиалната му стойност остава под $27,200.

Пробивът значи мечи настроения. До надхвърлянето на тази граница обстановката остава меча. Разглеждането на пробива като крах няма смисъл, до момента в който той фактически не се провали.

При неотдавнашния пробив на значимо равнище би било по-разумно да не се излиза от пазара или да се заобикаля търговия в тази посока, в случай че поддръжката не бъде сполучливо възобновена.

Това би предоставило доказателство за мощ, би открило насочваща наклонност и би предложило сигурна позиция за ръководство на риска.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР