Литературният критик Юлий Йорданов - член на Съюза на българските

...
Литературният критик Юлий Йорданов - член на Съюза на българските
Коментари Харесай

Доктор Йосифово се включи в националната кампания в подкрепа на четенето

Литературният критик Юлий Йорданов - член на Съюза на българските писатели, беше поканен на среща с учениците от главно учебно заведение „ Христо Ботев “ в монтанското село Доктор Йосифово, научи BulNews.
"Мили деца, благодаря за отправената покана да се срещна с вас и вашите преподаватели. По този метод се причислих и аз към националната акция в поддръжка на четенето „ Походът на книгите “. И да си призная бях заплатен с вниманието и с усмивките на любознателни дечица - днешни слушатели, които са евентуални утрешни читатели ", сподели Йорданов.
Литературният критик описа забавни моменти от срещите на българските писатели с младата публика през разнообразни години от историята на Съюза на българските писатели. Децата зададоха доста въпроси на своя посетител, на които той отговори изчерпателно.
„ Бих пристигнал отново, само че в случай че сте прилежни възпитаници и все по този начин хубаво рецитирате стиховете на българските писатели и поети! “, отговори той на въпрос дали ще им гостува отново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР