Литераторът Светлозар Желев смята, че голям проблем на българите, е

...
Литераторът Светлозар Желев смята, че голям проблем на българите, е
Коментари Харесай

Светлозар Желев: Ако има повече жени министри на отбраната, ще има по-малко войни

Литераторът Светлозар Желев счита, че огромен проблем на българите, е че популацията понижава. Той разяснява последните изследвания за демографската обстановка в страната.

" На първо четене най-важното нещо е, че понижаваме. Намаляват българските жители, които живеят в България. Аз не считам, че е значимо делението по народност. Живеем в световен свят, където майчиният език не е най-важното нещо за това какъв е приноса към обществото. По неофициални данни над 3 милиона души живеят в чужбина, за които приносът към България е извънредно огромен ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Ние понижаваме, тъй като икономическата и политическата обстановка не търпи никаква смяна. Напротив - става все по-лоша. Това за мен е огромният проблем, който в последна сметка би трябвало да бъде решен. Разделението на българите на такива, които живеят тук, и такива, които живеят на открито, е неточност ", добави Желев.

" Аз съм за това жена да бъде министър на защитата на всяка страна. Защото в случай че има повече дами, отпред на министерствата на защитата и управляват армията, войните ще бъдат доста по-малко. И положителното ще бъде доста повече ", безапелационен бе литераторът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР