Листата за общински съветници на местна коалиция СДС ВМРО (БНД)

...
Листата за общински съветници на местна коалиция СДС ВМРО (БНД)
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Разлог инж. В. Гърменов представя силния отбор на коалиция СДС ВМРО

Листата за общински съветници на локална коалиция Съюз на демократичните сили Вътрешна македонска революционна организация (БНД) с номер 71 в бюлетината сплотява хора, които сполучливо се осъществят в професионален и персонален проект. Хора с неоспорим опит и персонални качества, хора, които са избрали да останат в родното си обитаемо място и да продължат своя житейски и професионален път в нашата община., споделя претендентът за кмет на Разлог инж. Венцислав Гърменов.


За мен е наслаждение да показва
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 107
Инж. Иван Йорданов, роден в Разлог, гражданин на с. Баня. Завършва ВМЕИ - София, подготовка " Машинен инженер с педагогическа дееспособност ". В работата му като заместител шеф и учител в Техникум по Транспорт в Разлог, като кмет на с. Баня, шеф на частна компания и шеф на общинска компания натрупва богат житейски, професионален и административен опит. Познава доста добре проблемите и опциите на Община Разлог. В момента е механически шеф на надзорна компания в строителството. Семеен, с две деца.
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 110
Иван Керанов, роден и израснал в с. Бачево. Завършва приблизително техническо обучение по геодезия и от 1974-та година работи по специалността. От 2005 до 2009 година е кмет на с. Бачево. Работата му го среща с доста хора и човешки ориси, има вяра и разчита на построеното доверие сред хората.
Семеен, с две деца.
Номер 71 в листата за Общински съветници/ преференция 115
Елена Николаева Катошева, родена и израснала в село Баня. Тя има приключено математическо обучение, има 12 години опит в областта на телекомуникациите, от които 5 години е била управител. От 4 години развива собствен дребен бизнес в областта на хубостта в село Баня.
За себе си тя споделя: „ Не давам празни обещания, няма и да неистина, че съм уверена, че ще съумея да трансформира всичко, което желая, само че мога да бъда гласа на елементарния човек, на работещата жена, на загрижения родител, без значение какъв брой старания ще ми коства, с цел да бъда чута! ”
Семейна, с 2 деца.
Силен екип за още по-добро развиване на Община Разлог!
Инж. Венцислав Гърменов
Кандидат за кмет на Община Разлог

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР