Липсват ясни тези и политики по ключови теми от тяхна

...
Липсват ясни тези и политики по ключови теми от тяхна
Коментари Харесай

ВМРО обърна гръб на Стефан Янев, бил колеблив

„ Липсват ясни тези и политики по основни тематики от тяхна страна ”, изясняват от групировката
Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване стопира диалозите за общо явяване на изборите за парламент на 2 април с партията на Стефан Янев „ Български напредък ”. „ По време на извършените срещи сред представители на двете обединения, на процедура не се стигна до никаква конкретика по отношение на бъдещата предизборна платформа и целите, които следва да бъдат отстоявани в идващия парламент ”, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация. 

„ Въпреки обществено оповестеното желание за издание на декларация с главните правила, на които БВ ще стъпи, с цел да притегли поддръжка и на други политически партии и метода, по който ще развива връзките си с тях, такава по този начин и не се появи. Подобни правила не бяха изложени и в срещите сред двете партии, а предложенията на Вътрешна македонска революционна организация останаха без отговор ”, разясняват още от партията.

Вътрешна македонска революционна организация дефинира като неуверени позициите, които са получили, по изложените водещи за тях тематики. „ Липсата на каквато и да е позиция последните дни и по водещи за обществото тематики като казуса с незаконните мигранти, по тематиката с бъдещето на нуклеарната енергетика на България, претенции импийчмънт на президента и прочие от страна на щаба на ген. Янев, дадоха спомагателна тежест при вземането на решението за преустановяване на договарянията ”, стимулира позицията си партията.

„ Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ в никакъв случай не е обвързвала даването на поддръжка за дадена групировка с присъединяване в листи. Важно е идеологическото подобие и вероятната полза на тази групировка за развиването на страната и българската нация. В случая с БВ не можем да бъдем уверени нито в едното, нито в другото ”, акцентират от Вътрешна македонска революционна организация.

Предстои Изпълнителният комитет да вземе дефинитивно решение за присъединяване на групировката в изборите на 02.04.2023 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР