Липсата на калций в организма води до много неприятни последици

...
Липсата на калций в организма води до много неприятни последици
Коментари Харесай

1 супена лъжица 3 пъти на ден – това е всичко! Задължително е за всички жени – пази ни от…

Липсата на калций в организма води до доста неприятни последствия – понижава имунитета, чести алергии и прави костите нежни. Така безшумно в телата ни се промъква подла болест.

За страдание, красивата половина от човечеството е по-податлива на нездравословните последствия от това заболяване. Първоначално болестта няма затруднения.

Но когато процесът към този момент е почнал, с него идват и болки в гърба, постоянно – болки в прасците и болки в кръста.

Днес ще споделим с вас една рецепта за лекуване на остеопороза благодарение на яйчен ликьор. Тази напитка освен оказва помощ при остеопороза, тя може да се употребява безвредно за повишение на имунитета и срещу настинки написа zajenata.bg.

 Коктейл за лекуване на остеопороза

Коктейл за лекуване на остеопорозаСЪСТАВ:

7 бели домашни яйца 12 лимона 500 мл бренди 200 гр- медПРИГОТВЯНЕ:

Старателно измийте яйцата, а по-късно ги поставете в безплоден буркан. Изстискайте сока от лимоните и го прибавете в съда с яйцата. Лимоновия сок би трябвало изцяло да ги покрие. Затворете буркана компактно с похлупак и го поставете в хладилника за 10 дни. Всеки ден разклащайте буркана с яйчената примес. След този интервал, яйцата би трябвало да са се разтворили изцяло в лимонен сок. След 10 дни разбийте яйчената примес с миксер на междинна скорост и прецедете през решето. Добавете брендито и меда, а по-късно разбъркайте всичко добре. Съхранявайте лекарството в хладилника.Пийте този коктейл по този начин: по 1 супена лъжица 3 пъти дневно сред храненията. Курсът на лекуване – 3 месеца.

Направете сериозна крачка към възобновяване на здравето си и споделете тази рецепта и с приятелките!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР