Липса на родителски контрол и каквато и да е отговорност

...
Липса на родителски контрол и каквато и да е отговорност
Коментари Харесай

Деца с пиратки запалиха дърво на Бунарджика в Пловдив ВИДЕО

Липса на наставнически надзор и каквато и да е отговорност докара до случай в.

Огнеборците за следващ път се сблъскаха с безотговорността на подрастващите. В късния следобяд през днешния ден на тел 112 бе получен сигнал за горящо живо дърво на рид Бунарджика. Мигновено към мястото се насочи екип огнеборци от Първа районна работа. Подателят на сигнала- Константин Дичев се разхождал на хълма дружно с другар. Двамата мъже решили да минат по различен стръмен сектор, употребен за спускания от байкъри. Мъжете забелязали пушек и усетили миризма на изгоряло. Между двете водохранилища на хълма се натъкнали на горящо в основата си дърво. Подали сигнал на пожарната, а на помощ им се притекли момчета с колела, които употребявали бутилките с питейна вода, с цел да се опитат да загасят огъня.
Прочетете още
По думите на очевидци, малко по- рано през региона минали тайфа тийнеджъри, чули се гърмежи от пиратки. Явно, с цел да се забавляват, децата са пуснали пиратките в кухините в основата на дървото, без да си дадат сметка за последствията от своите дейности.

Гасителните дейности на огнеборците продължиха до смрачаване. Минувачи, които употребяват алеите на хълма за отдих възмутено разясниха, че безотговорни са дейностите и на децата, и на техните родители и е неприемливо да се хабят сили и запас поради сходен акт, който най- евентуално ще остане безнаказан.

" В този ред на мисли дано всеки самичък да реши по какъв начин сходна постъпка дефинира отношението ни към живота- като вандалски акт или като немарливост! ", показаха от пловдивската пожарна.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР