Лионел Меси вкара най-бързия гол в кариерата си за националния

...
Лионел Меси вкара най-бързия гол в кариерата си за националния
Коментари Харесай

Меси с личен рекорд срещу Аржентина

Лионел Меси вкара най-бързия гол в кариерата си за националния тим и Аржентина се наложи с 2:0 против Австралия в контролна среща по футбол в китайската столица Пекин. 

Меси зарадва цялостните трибуни на стадиона с попадение още в 79-ата секунда, гогато получи подаване от Енцо Фернандес. Звездата на аржентинския футбол, който ще играе на клубно равнище за Интер Маями, дриблира около двама бранители на Австралия и преодоля вратаря с удар отвън наказателното поле. 

Меси към този момент е с голове в седем следващи мача на Аржентина и не демонстрира признаци на декаданс, макар че идната седмица ще навърши 36 години. 

" Не видях на никое място жълти фланелки (на Австралия). Надявам се Меси да е получил някакъв % от продажбата на фланелки. Никога през живота ми не бях виждал толкоз доста екипи на Аржентина с номер 10 ", съобщи австралийският селекционер Греъм Арнолд преди мача.

Аржентина усили преднината си през второто полувреме, когато Родриго Де Паул центрира в наказателното поле и резервата Херман Пецела се разписа с глава за крайното 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР