Лионел Меси ще спечели Златната топка“ за осми път в

...
Лионел Меси ще спечели Златната топка“ за осми път в
Коментари Харесай

Меси прибира Златната топка за осми път

Лионел Меси ще завоюва „ Златната топка “ за осми път в кариерата си. 36-годишната аржентинска футболна звезда е бил известен за това през вчерашния ден от сп. „ Франс футбол “, което връчва най-голямата самостоятелна премия в най-популярния спорт.

Бомбастичната вест беше разкрита от близкия фамилен другар на Меси - Алесандро Досети, който от години е част от антуража на нападателя и даже в последните месеци живее в Маями, с цел да е покрай аржентинеца.

„ Официално! Лео печели „ Златната топка “ за 2023 година Осмата „ Златна топка “ сигурно е негово владеене. Днес му оповестиха новината “, написа Досети в стори, оповестено на профила му в Инстаграм.

Още при започване на септември „ Франс футбол “ разгласи имената на 30-те номинирани за „ Златната топка “. Официалната гала за връчване на премията ще се организира на 30 октомври в „ Театър дю Шатле “ в Париж.

Осмата премия „ Златна топка “ за Меси ще бъде самопризнание за извоюваната от него международна купа от Мондиал 2022. Тогава той беше разгласен и за най-хубав състезател на шампионата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР