Лионел Меси ще поднови тренировки с парижани едва в понеделник,

...
Лионел Меси ще поднови тренировки с парижани едва в понеделник,
Коментари Харесай

Меси подновява тренировки ден преди мача на ПСЖ с Байерн Мюнхен във вторник

Лионел Меси ще възобнови тренировки с парижани едвам в понеделник, разгласи ПСЖ на формалния си уебсайт.

" Лионел Меси, който получи травма на бедрото против Марсилия, ще остане под здравно наблюдаване 48 часа. Завръщането му към тренировки е планувано за понеделник ", се споделя в формалното изказване на ПСЖ, оповестено на уеб страницата на клуба.

Аржентинецът пропуща мача от френската Лига 1 против Монако на 11 февруари, и ще се завърне към подготовка ден преди първия мач с Байерн Мюнхен от осминафиналите на Шампионската лига на 14 февруари в Париж.

" Лео почувства мускулна отмалялост, той ще възобнови тренировки в навечерието на мача против Байерн. Лео няма да бъде разполагаем против Монако, само че ще възобнови занимания ден преди мача с Байерн. Контузиите идват поради натоварения график от мачове ", съобщи старши треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие на конференция.

Треньорът разяснява и отсъствието на Мбапе в състава на ПСЖ.

„ Що се отнася до Килиан, той не е разполагаем три седмици. Килиан се лекува. При тази обстановка, ще се наложи да променим играта си. Това, че Меси няма да пътува за мача с Монако сигурно не е добре, само че е част от живота на един треньор, който би трябвало да умее да се оправя с това ", изясни Галтие отсъствието на двама от главните си играчи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР