Лионел Меси сам ще реши кога да се оттегли от

...
Лионел Меси сам ще реши кога да се оттегли от
Коментари Харесай

Скалони: Меси сам ще реши кога да се оттегли

Лионел Меси самичък ще реши по кое време да се отдръпна от националния тим по футбол на Аржентина, безапелационен е селекционерът на международните първенци Лионел Скалони. Той добави, че се надява мегазвездата на локалния футбол да остане допустимо най-дълго на терена.

Меси, на 36 години, изведе Аржентина до международната купа през месец декември в Катар. Противно на упованията, след финала против Франция той разгласи, че ще продължи да играе за националния тим, който има планувана контрола с Панама в четвъртък.

" Меси ще продължава да играе до този миг, в който самият той вземе друго решение. Виждам, че е благополучен и на терена, и измежду останалите в националния тим ", съобщи Скалони, представен от ДПА.

" Лео ми наподобява добре и заслужава цялата обич, която получава в Аржентина. Той и всички негови съотборници са доста обичани тук и се веселя, че изживяват това. Лео, макар че е най-хубавият от всички, се нуждаеше от това. Това е нещо, което ще остане с него за целия му живот ".

Освен международен първенец, Аржентина е отличник и на Южна Америка. Скалони предизвести футболистите си, че един път щом са стигнали до върха, не трябва да се отпускат и за секунда.

" Световни първенци сме, само че това не значи, че някой ще ни даде нещо безплатно. Не можем да вършим каквото си желаеме, тъй като сме спечелили няколко мача. Футболистите би трябвало да схванат, че всичко стартира от начало и нещата се вземат решение единствено на терена. Световният първенец няма преимущество преди мача. Той би трябвало да си го извоюва ", продължи националният селекционер.

" Аржентинската фланелка задължава всеки да играе на върха на опциите си и това е ясно на всички в тима. Празниците са хубаво нещо, само че в този момент имаме работа за извършване ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР