Лионел Меси има две опции за бъдещето си и ще

...
Лионел Меси има две опции за бъдещето си и ще
Коментари Харесай

Бъдещето на Меси: оставане в ПСЖ или трансфер в САЩ

Лионел Меси има две варианти за бъдещето си и ще избира сред тях в идващите месеци. Това оповестява вестник " Спорт ", като се базира на информация от близки до играча.

Аржентинецът има контракт с ПСЖ до края на сезона, като в началото се смяташе, че няма желание да продължава в Париж. В последните дни се заприказва и за, като кралството желае да събере още веднъж Меси и Кристиано Роналдо.

Бившият клуб на седемкратния притежател на " Златната топка " " Барселона " също следи обстановката, както и " Интер " (Маями) от Мейджър лийг сокър (МЛС).

Според каталунското издание " Спорт " " Барселона " не може да си разреши заплатата на Меси на този стадий. Това е споделил президентът на клуба Жоан Лапорта на среща с бащата на играча Хорхе Меси. От " Барселона " обаче са му предложили разнообразни варианти, измежду които бонус от 100 милиона евро от приходите от негов сетен мач след години.

В същото време Меси изрично е отхвърлил опцията да заиграе в Саудитска Арабия, макар опцията да стане най-скъпоплатения състезател в света.

Меси не си затвваря вратата към ПСЖ като има опция да продължи в отбора за още един сезон. Той е решил да излуша предложение от клуба. Другата алтернатива пред него е трансфер в Съединени американски щати в тима на Дейвид Бекъм " Интер " (Маями).

От в един от своите клубове, като може да бъде употребен разновидността точно от прехвърлянето на Бекъм, който получи опция да придобие тим в бъдеще.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР