Лионел Меси е най-скъпоплатеният футболист. Аржентинската суперзвезда на Барселона е

...
Лионел Меси е най-скъпоплатеният футболист. Аржентинската суперзвезда на Барселона е
Коментари Харесай

Меси удря Роналдо с кола за 32 милиона евро

Лионел Меси е най-скъпоплатеният футболист. Аржентинската суперзвезда на Барселона е проработил 80 милиона $ единствено за последните 12 месеца, пресметна " Форбс ". Според последните данни положението на аржентинеца се прави оценка на към 400 млн. $.

Меси може да си разреши кола, която коства два пъти повече от частния му аероплан и над пет пъти повече от къщата му.

Нападателят завоюва търга за суперлуксозно ферари, модел 335S “Спайдер Скалйети”, с оферта от 32 милиона евро. Един от съперниците му за возилото бе и Кристиано Роналдо. Колата е създадена през 1957 година и се е състезавала както във Формула 1, по този начин и в надпреварата " 24 часа на Льо Ман ".
 Една от колите на Лео

Меси има още няколко коли, за които обаче е похарчил единствено милион. В сбирката му участват още “Ферари Ф 4430 Спайдер” за 280 000 евро, “Мазерати Грантуризмо” - 210 000 евро, “Ауди Q7” - 90 000 евро, “Ауди R8” - 220 000 евро, “Лексус LX 570” - 66 000 евро.

Наскоро Лео се достави и с първокласен частен аероплан, за който заплати 13 милиона евро - два пъти и половина по-малко, в сравнение с за винтидж ферарито. На борда му Меси, фамилията и приятелите му разполагат с две тоалетни, кухня и 16 удобни седалки за пасажерите. А по стълбите към борда Лео е изписал имената на цялото семейство: на брачната половинка му Антонела, и трите им деца - Тиаго, Чиро и Матео, и своето лично - Лео, което заема най-високото място на стълбицата.
 В същото време и Кристиано може да се похвали с първокласен автомобил за милиони. Той има " Бугати Широн " на стойност 2,5 милиона паунда. Чудовището на колела развива 420 километра в час.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР