Производителят на интелигентни телескопи Unistellar представи биноклите Envision с технология

...
Производителят на интелигентни телескопи Unistellar представи биноклите Envision с технология
Коментари Харесай

Свежа идея: Unistellar представи бинокъла Envision с технология за добавена реалност

Производителят на интелигентни телескопи Unistellar показа биноклите Envision с технология за добавена действителност. Устройството демонстрира потребна информация в зрителното поле на потребителя.

По-рано тази година компанията показа интелигентните телескопи Odyssey и Oddyssey Pro, които могат да се ръководят отдалечено благодарение на приложение. Можете също по този начин да разглеждате изображенията, показвани от телескопа, чрез смарт телефона си.

Envision ще бъде резултат от акция за групово финансиране. Новите бинокли демонстрират потребна информация с едно натискане на бутон. Тази информация може да бъде персонализирана. Информацията включва база данни с карти и четири персонализирани режима: Smart Scouting (Интелигентно разузнаване), Guided Navigation (Навигация с водач), Shareable Target-Lock (Споделяне на целта) и Classic Optical (Класически оптичен).

Опцията Shareable Target-Lock дава опция за следене на настрана животно, даже когато подавате бинокъла на различен човек. Режимът Guided Navigation предлага взор към звездите, мъглявините и галактиките, както и потребна информация за това, което потребителите виждат. Envision може да се употребява за снимане на други обекти, като да вземем за пример водни източници, забележителности и забавни места.

Свързаността на Envision се осъществя и посредством приложението Unistellar, с цел да се отключи цялостният капацитет на технологията за добавена действителност. Производителят твърди, че бинокълът е оборудван с първокласна оптика.

В ранния стадий на самодейността поддръжниците могат да претендират за закупуване на Envision за $600, като цялостната цена на устройството е $1000.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР