Лионел Меси даде ексклузивно интервю пред beIN Sports, след като

...
Лионел Меси даде ексклузивно интервю пред beIN Sports, след като
Коментари Харесай

Меси: Престоят ми в ПСЖ не беше това, което исках, не ме уважаваха

Лионел Меси даде извънредно изявление пред beIN Sports, откакто стана ясно, че ще напусне Пари Сен Жермен. Аржентинският международен първенец призна, че не е чувствал задоволително почитание от почитателите на френския клуб и престоят му на " Парк де Пренс " не е бил подобен, какъвто е очаквал, когато дебаркира във френската столица от Барселона.

„ Дойдох в Париж, тъй като харесвах клуба, тъй като имах другари и доста хора, които познавах в съблекалнята, съотборници или такива, които към този момент бях имал. Струваше ми се, че оттатък това, което беше клубът, аз щях да имам доста по-лесна акомодация, в сравнение с в други тимове, в които можех да отида и поради това избрах ПСЖ ", разяснява Лионел Меси.

„ Истината е, че беше доста сложна акомодация в новия тим, доста повече, в сравнение с чаках. Освен обстоятелството, че познаваш хора в съблекалнята и имаш връзка с тях, адаптирането към нова смяна е мъчно. Пристигнах късно в тима, нямах пълноценна предсезонна подготовка. Адаптацията и за фамилията ми не беше лесна, тъй като се местиш в нов град “, съобщи още аржентинската суперзвезда.

„ Престоя ми не завърши, както ми се искаше. След несъмнено време хората започнаха да се отнасят към мен по друг метод. Част от обществото на ПСЖ промени отношението си към мен, болшинството продължиха да се отнасят с мен както първоначално, само че имаше смяна в отношението на почитатели. Не беше от моя страна. Същото по този начин се случи с Неймар и Килиан Мбапе преди. Ще остана в другарски връзки с всички хора, които ме уважаваха, както постоянно съм уважавал всички, откогато дойдох “, приключи Лионел Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР