Линейка е видяна да напуска комплекса на Бен Афлек в

...
Линейка е видяна да напуска комплекса на Бен Афлек в
Коментари Харесай

Какво се случва? Линейка е забелязана в имението на Бен Афлек преди сватбата му с Дженифър Лопес

Линейка е забелязана да напуща комплекса на Бен Афлек в Джорджия, до момента в който той и Дженифър Лопес се приготвят да отпразнуват сватбата си с другари и семейство този уикенд.

Линейката дойде в имението и транспортира пациент до болница в региона на Савана, оповестиха за сп. People от шерифството на окръг Либърти. На фотосите, получени от The Daily Mail, колата за незабавна помощ може да се види по какъв начин излиза от парцела, до момента в който колата на Афлек я следва.

Допълнителни фотоси демонстрират майката на Афлек, Кристофър Ан Болд, напускаща болничното заведение в инвалидна количка. Според други източници се е случил случай с дете, което е наранило ръката си по време на подготовката на сватбения ден. Двойката не е излязла с публично мнение за случая, само че сватбените мерки очевидно не престават по проект.

50-годишният Афлек и 53-годишната му брачна половинка Лопес са в града, с цел да отпразнуват сватбата си, откакто двамата подписаха брак в Лас Вегас предишния месец. Афлек и Лопес, които в началото излизаха от 2002 до 2004 година, възобновиха романса си предходната година и оповестиха годежа си през април. Те се ожениха в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас на 16 юли.

„ Церемонията в Лас Вегас беше съвършена. И двамата я харесаха. Беше персонално и непретенциозно “, сподели вътрешен човек пред People. Двойката отлетя за Европа скоро по-късно и бяха видяни из Париж с децата си, в това число и на празнична вечеря по случай 53-ия рожден ден на Лопес.

Източник споделя, че Бенифър ще стартира с подготовка в петък, последвана от сватбената гала в събота и ще приключи празненствата си с барбекю и пикник в неделя .

Повече детайлности си припомнете тук ►

Очаква се булката да носи сватбена рокля на Ralph Lauren, създадена в Италия , откакто към този момент носи две разнообразни облекла за сватбата във Вегас – модел на Alexander McQueen без ръкави и с А-силует, която в началото носи на плаката за кино лентата “Jersey Girl”, и рокля с деколте по рамото от Zuhair Murad.

Сред гостите на сватбата ще бъдат братът на Бен - Кейси Афлек, Мат Деймън, Джими Кимел и други

Припомняме, че Афлек има три деца от някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър - 17-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишния и Самуел, до момента в който Лопес има 14-годишните близнаци Еме и Макс с някогашния си брачен партньор Марк Антъни.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР