Линдзи Кели е публикувала трогателно видео със своята домашна любимка

...
Линдзи Кели е публикувала трогателно видео със своята домашна любимка
Коментари Харесай

Глухо куче се опита да лае, но опитите му просълзиха мрежата ВИДЕО

Линдзи Кели е разгласила прочувствено видео със своята домашна фаворитка в Tiktok. Момичето e разказало, че глухото й куче неотдавна е видяло по какъв начин други кучета лаят. То решило да повтори това което те вършат като отворило уста и доста се постарало. Животното обаче не знаело, че до момента в който прави това, би трябвало да издава мощни звуци.

"Тя видя по какъв начин другите кучета го вършат, само че не знаеше, че би трябвало да подвига звук ", обяснила е Линдзи.

На фрагментите се вижда по какъв начин домашната фаворитка подвига глава и отваря устата си, а по-късно поглежда към собственичката си, като че ли се пробва да разбере дали прави всичко вярно. И момичето предизвиква любимката си с гальовен глас.

Видеото е набрала над 1,3 милиона гледания, като е трогнало потребителите до сълзи. Те са отбелязали, че кучето е прелестно без значение от всичко и заслужава доста обич.

"И тази огромна усмивка! Тя се гордее с шепота си ", "Кучето най-после: Нали добре го направих, мамо? ", Толкова е благо, само че в това време малко тъжно ", "Разплаках се ", споделят потребителите в мрежата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Sound on or off. Doesn’t really matter.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР