Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от

...
Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като депутат от
Коментари Харесай

Лиляна Павлова се върна в НС като депутат

Лиляна Павлова се върна в Народното събрание като народен представител от групата на ГЕРБ, откакто в края на 2018 година бе закрито Министерството за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, а тя бе освободена от поста министър. Депутатите я избраха за член на две парламентарни комисии - по труда, обществената и демографската политика и по правни въпроси, съобщи БГНЕС.

Ведомството към този момент не действа, защото на 31 декември завърши тройното председателство на Съвета на Европейски Съюз. То бе стартирано от Естония, продължено от България и приключено от Австрия. На 1 януари 2019 година щафетата пое Румъния.

За Лиляна Павлова се приказва в политическите среди, че може да оглави листата на ГЕРБ за европейските избори или най-малко да получи избираемо място в листата на претендентите за евродепутати.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР