Лиляна Боянова се залюби със сина на д-р Пламен Шарков.

...
Лиляна Боянова се залюби със сина на д-р Пламен Шарков.
Коментари Харесай

Лиляна Боянова отново влюбена

Лиляна Боянова се залюби със сина на доктор Пламен Шарков. Социологът Аркади Шарков е новата сърдечна тръпка на журналистката, научи HotArena.

Двамата са дружно от няколко месеца, като това е и повода хубавата новинарка по някой път да се отклонява от пътя за работа, с цел да го види. Шарков е приключил УНСС - социология и обществена политика в Маастрихт, пиш е „ България през днешния ден ”.

С Лили имат доста общи ползи, което изяснява и какъв брой бързо е пламнала връзката им.
Откакто бащата на 7-годишния й наследник я заряза, журналистката се затвори в себе си.

Очарователната новинарка имаше връзка с прочут предприемач, само че и до през днешния ден пази самоличността му в загадка.

Въпросният господин я изостави малко след раждането на детето им. Лиляна, която ревниво пази персоналния си живот в загадка и до през днешния ден не разяснява дали сама се грижи за сина им, или някогашният й споделя част от отговорностите с нея.

Водещата, която неотдавна навърши 35 години, не крие, че желае да роди още веднъж, само че се тормози по какъв начин това ще се отрази на сина й. Лили има и още една причина да не бърза с второто бебе - работата й.
Шефовете оцениха качествата й, а тя се снабди със лична графа в новините – „ Вярваме в положителното ”. Освен това е притежател на няколко награди за работата си.

Лили претърпява нееднократно разочарования в любовта. Преди години тя имаше връзка с сътрудник, който сега работи в Нова телевизия.

Преди това пък в пресата се шушукаше, че е имала връзки с някогашния брачен партньор на Виктория Петрова – оператора Димитър Иванов.

Дори се твърдеше, че двете новинарки не могат да се гледат, само че Лили изрично опроверга мълвата и съобщи, че Петрова е необикновен професионали и нееднократно й е пособия в работата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР