Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и

...
Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и
Коментари Харесай

Когато Лили Колинс не е просто момичето на татко

Лили Колинс е една от очарователните актриси в Холивуд и ни го потвърждава с всеки идващ сезон, в който я гледаме в сериала Emily in Paris.
 The Accomplice, Лили Колинс и екранизацията по книгата на Лиза Лутс
Новата роля на Лили Колинс

Какво знаем за The Accomplice

Любопитно за нея е, че е щерка на музиканта Фил Колинс. Въпреки че е наследила певческия му гений обаче, тя избира да следва различен път в кариерата си.

В последното с изявление за Vogue France Лили Колинс споделя искрено за желанието си да проправи личния си път в Холивуд. " Гордея се с татко си, само че желаех да бъда аз, а не просто неговата щерка. Затова бях подготвена да очаквам да пробия ", споделя актрисата.

За нея методът да се разграничи от татко си е слагането на началото на актьорската ѝ кариера. В едно нещо Лили Колинс е била сигурна и то е, че не желае да следва музикалната кариера на татко си. Тя признава, че обича да пее, само че е предпочела актьорството.

" Играх в няколко мюзикъла, тъй като това е единствената конюнктура, в която си разрешавам да пея. Честно казано, бих се страхувала прекалено много от съпоставения ", признава Лили Колинс.

Тя споделя също, че опит в специалността си е натрупала даже и от неуспехите си и точно с помощта на тях с времето усъвършенства работата си. " Поради несполучливи кастинги се научих да се концентрирам повече върху работата си и съумях да трансформира актьорството в моя специалност ", споделя актрисата.
 Emily in Paris, Лили Колинс и първи фрагменти от трети сезон на хитовия сериал на Netflix
Емили се завръща в Париж

Първи фрагменти от трети сезон на Emily in Paris

И макар че е към този момент известна, даже колкото татко си, Лили Колинс продължава да е все по този начин крепко стъпила на земята и си дава сметка какъв брой съперника може да бъде актьорската среда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР