Лили Иванова отново доказа, че е безкомпромисната №1 дори като

...
Лили Иванова отново доказа, че е безкомпромисната №1 дори като
Коментари Харесай

Лили събира злоба с ботуши за 5 бона

Лили Иванова още веднъж потвърди, че е безкомпромисната №1 даже като фешън икона. Най-новата фотосесия на естрадната прима събра погледа на злобари и ценителите на прет-а-порте с екстравагантни облекла и маркови ботуши на елитната френска фешън къща „ Сен Лоран ”. Проверката на „ Уикенд ” сподели, че единствено чепикът ѝ от змийска кожа коства 5000 лв..

Бърз обзор на уеб страницата на марката, учредена от Ив Сен Лоран, който си отиде на 1 юни 2008-а от рак на мозъка, сподели, че черните обувки от кожата на питон, с които се издокарала певицата, към този момент не могат да бъдат поръчани. Същият модел към момента е в продажба, само че не в черно, а в истинската шарка на питон и цената им още веднъж е 2500 евро.

Не е загадка, че Лили е почитател на висшата мода и не пести пари за парцалки от елитни марки. Според медийни изявления през последните години Лили Иванова напряко се влюбила в продуктите на френската висша мода и изключително в творбите на „ Сен Лоран ”. Смята се, че певицата е измежду дребното българки, които имат фрапиращо количество облекла, аксесоари и обувки на марката. За да се снабдява с глезотиите, дамата от Кубрат пращала персоналния си помощник в командировки до Париж, откъдето прислужникът купувал и доставял облеклата напряко в дома на Лили. Мълвата носи, че през декември изпълнителката на „ Детелини “ се ощастливила сама с чанта на „ Сен Лоран ” за 3500 евро, т.е., 7 бона.

За злощастие на дребното й приятелки гонещата 80-те естрадна диктаторка не обичала да подарява насъбраните през годините камари изискани дрешки, които кътала в безброй дрешници у дома. Напук на злобарите най-богатата поп звезда у нас продължава да натрупа имане във тип на дрехи и аксесоари от квалитетни марки. Когато сама намирала време за шопинг, Лили се доверявала единствено на едни магазин в София, дистрибутор на висша мода на баснословни цени. Всичко друго си набавяла с директни поръчки от уеб страниците на фирмите или при своите воаяжи зад граница. Според всемирски хроникьори екстравагантната звезда къта в дома си бижута, облекла и обувки за близо милион лв..   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР