Лили Иванова отдавна не посещава и не пее по сватби,

...
Лили Иванова отдавна не посещава и не пее по сватби,
Коментари Харесай

Лили Иванова наруши обета си да не пее на сватби, ето заради кого хвана микрофона (СНИМКИ)

Лили Иванова от дълго време не посещава и не пее по сватби, само че този път направила изключение, тъй като под венчилото предходна едната от двете й племенници. Щастливото събитие върнало положителното въодушевление на примата, която преди броени дни стана жертва на нагла кражба, като от вкъщи й бяга отмъкнати пари и извънредно скъпи бижута.

Мария, както се споделя по-голямата племенница на певицата, се омъжила на непретенциозно празненство в столицата. Тя е щерка на сестрата на Лили – Магда, с която през годините естрадната дива ту се сближаваше, ту не си говореха с месеци. Към двете й дъщери обаче Иванова постоянно имала отлично отношение и ги гледала като свои деца.

Тя им пособия и финансово, макар че имали свои специалности, а съгласно мълвата наследството на примата, възлизащо на няколко милиона в банки и редица парцели, щяло да бъде поделено сред тях и техните деца.
 Лили Иванова наруши обета си да не пее на сватби, ето поради кого хвана микрофона (СНИМКИ)

Мария има наследник Иван, който съгласно близки до семейството е любимец на звездата. Момченцето постоянно й рисувало картини и й подарявало собственоръчно направени картички, а преди време Лили се издаде, че гледа на него като на свое отроче със селфи от концерт в Русия, на което се виждаше, че на екрана на телефона си е сложила точно негова фотография. Мария и сестра й Радмила се отнасяли с извънредно почитание към вуйна си и посещавали всички нейни изяви в България и зад граница. Искали й както персонални препоръки, по този начин и по-делови, а тя в никакъв случай не им отказвала помощ.

Наскоро примата даже откупила от по-голямата си племенница гарсониера, намираща се в родния й град Кубрат, тъй като Мария се нуждаела от по-голяма сума пари – евентуално с цел да приготви сватбата си. Продажбата на непознато трето лице щяла да отнеме време, в което парцелът щял още повече да се обезцени, поради обстоятелството, че в региона към този момент никой не желал да живее.

Лили взела жилището на съвсем двойно по-висока от оповестената от оценителите сума, а това бил нейният подарък към момичето й. Въпреки че е известна с пестеливостта си, с помощта на която в банковите си сметки у нас и в чужбина кътала над 5 милиона лв., певицата знаела по кое време и на кого да прави жестове.

В последната година потвърдила още, че може да прости, като преглътнала ненавистта си към кака си Магда и се грижела за нея напълно, откакто тя бе блъсната от бус пред входа на столичното си жилище, а застрахователната компания я остави без пукната стотинка обезщетение, прикована в инвалидна количка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР