Лили Иванова изпрати подарените й цветя за днешния неин рожден

...
Лили Иванова изпрати подарените й цветя за днешния неин рожден
Коментари Харесай

Лили прати 2-ра ръка цветя на лекарите в Александровската болница, черен лебед я гони, откак отстран - slava.bg

Лили Иванова изпрати подарените й цветя за днешния неин рожден ден на лекарите от Алексанровската болница. Подаряването на неща втора употреба се приема най-меко казано за неприятен усет измежду възпитаните и културните хора. Въпреки това, Българска национална телевизия да вземем за пример отрази "новината " като невъобразим подвиг на певицата.

През последните месеци някогашната национална артистка на соца - единствена в естрадата при Тодор Живков, няма участия още от преди възбраната на концертите от 13 май, защото в самото начало на годината се раздели със супер оправната си мениджърка Петя. Според близки на певицата, за признателност импресариото е получила подарък, който може и да не е втора употреба, най-малко такива уверения получили от Иванова.

След раздялата обаче, Иванова като че ли е под черен лебед - няма участия, а плануваните се отсрочват по всевъзможни аргументи - последно ковид. Паметливи историци на кубратската легенда напомнят, че пословичната "щедрост " на певицата е причина при последното си посещение у нас 10 години по-младата от нея съветска примадона Алла Пугачова да не я предложения на концерта си, само че да качи на сцената Емил Дмитиров като продаваща билетите за концертите на който Иванова влиза в занаята.

Навремето Иванова подарява на Пугачова преоценено кожено палто от Търговия на едро в Илиянци. По принцип да се подаряват кожи на руснаци е най-меко казано шокиращо - няма страна с по-голямо благосъстояние от необятната в това отношение, а за нашата можем да кажем, че на процедура и в това сме прекомерно зле.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР