Лили Иванова изненада всички зрители в препълнената Зала 1 на

...
Лили Иванова изненада всички зрители в препълнената Зала 1 на
Коментари Харесай

Лили разкри рецептата за вечна младост

Лили Иванова изненада всички фенове в препълнената Зала 1 на НДК в четвъртък по време на първия от трите й следващи концерта, съобщи кореспондент на БЛИЦ от мястото на събитието.

Както към този момент медията ни писа примата на българската сцена забавляваше почитателите си в продължение на два часа. Много хора разясниха, че изпълнителката е в съвършена форма, а гласът й е все по този начин магичен.

Лили припкаше по сцената като абитуриентка и по нищо не личеше, че към този момент е в преклонна възраст. Между една от песните си Иванова косвено разкри по какъв начин съумява да резервира толкоз години харизматичния си глас. " Добре, че при започване на концерта благодарих на всички, с цел да може в този момент да имам време да си пояждам медец ", изцепи се легендата.

Лили Иванова разкри голяма загадка на концерта й - ето кой е единственият й другар в Народното събрание! Като чуха това почитателите й безусловно избухнаха в плевел смях. След това положително изявление примата продължи с шлагерите си.

Явор БЕЛЧЕВ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР