Лили Иванова е от най-големите фенове на Мариус Куркински. Поп

...
Лили Иванова е от най-големите фенове на Мариус Куркински. Поп
Коментари Харесай

Куркински говори по 2 часа с Лили Иванова

Лили Иванова е от най-големите почитатели на Мариус Куркински. Поп примата постоянно гледа хитовите спектакли на забележителния театрал, а по-късно по два часа разискват по телефона най-важните екзистенциални тематики в тях. И защото и двамата са извънредно сериозни, само че и чувствителни към родната реалност, откриват общи позиции освен във философията, само че и в злободневието, описват близки на Мариус.

Прочутият артист на 10 ноември излиза в НДК с юбилейната си моно драма " Мариус 50 " - микс от предходните му изповедални представления от наши и съветски класици, измежду които преобладават обичаните му Чехов и Хайтов. Ако Лили няма опция да отиде, сигурно ще изпрати огромен и хубав букет на положителния си другар, уверени са от обкръжението на Куркински. За страдание премиерата на пълнометражния му дебют в киното, " Засукан свят " по Николай Хайтов, още веднъж се отсрочи - този път за ноември. Мариус обаче има вяра, че филмът му е първокласен и не се тормози от анулираните дати, макар че няма самообладание да разбере какво мисли публиката. Другата вест към него е в областта на суетата - Куркински не се е отказал от концепцията да си присади коса, написа " Уикенд ". Но е оставил тази задача за зимата - както и решението дали и по кое време да си купи лично жилище в София.

Пандемията осуетява заема за значимата договорка. Досега Мариус постоянно е живял чартърен в столицата. Епопеята с хазяйките стартира още, до момента в който е във ВИТИЗ. Неслучайно той и до през днешния ден се чуди дали да съжалява за отхвърли си от извоюваната зелена карта за Съединени американски щати - и постоянно се пита какво би станало в живота му, в случай че беше отлетял за Страната на неограничените благоприятни условия през 1994-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР