Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от

...
Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от
Коментари Харесай

Лили пее тайно на Братя Галеви в Дубай срещу 100 000 долара! Ангел Христов празнува юбилей

Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от родното правораздаването Братя Галеви, който й предложил да пее на техен празник през януари 2019 г в Дубай, научи HotArena .

Пратеникът уверил певицата, че в случай че одобри, ще й бъдат платени 100 хиляди $ , а гастролът ще бъде непокътнат в строга загадка от обществеността.

Юбиляр в първия месец от 2019-а ще е Ангел Христов. Той ще чукне 50 на 14 януари , а с него ще черпи и ортакът му Пламен Галев. По-големият от „ братята ” мафиоти закръгли половин век в края на 2017-а, само че тогава не вдигнал шумно празненство за ЧРД. Бившият командос решил да отсрочи купона за след към година, с цел да чества взаимно със съдружника си, писа „ Уикенд “.

Галеви избягаха от България през 2012-а, като в началото се откриха в ЮАР. Впоследствие двамата се реалокираха в Дубай, тъй като от далечна Южна Африка им беше съвсем невероятно да управляват бизнеса си в родината. Двамата имат присъда у нас за образуване на незаконна група и не могат да живеят в страни от Европейски Съюз, тъй като рискуват да бъдат хванати от Европол и тикнати зад решетките. 

Преди да духнат от България Галеви разпределиха в арабски и други банки огромна част от активите си. Според осведомени в този момент те разполагат с към 25 милиона евро , които им разрешават да си живеят повече от царски.

За 50-годишния си празник „ братята ” решили да не жалят средства и да провеждат ваучър, който те и околните им дълго ще помнят. Тържеството им щяло да е в един от най-баровските хотели на Дубай .

Примата не е дала единодушието си за присъединяване в юбилея на Галеви, само че и не е отхвърлила офертата . Тя дала обещание да обмисли добре предлагането и да отговори дефинитивно най-късно до края на април. Пред емисаря на мафиотите Лили загатнала, че в случай че склони, ще сложи няколко безусловни условия. 

Казала е, че вероятно ще изиска хора на Галеви да й провеждат концерт в европейски град в самото начало на 2019-а – в Париж или Брюксел. Хонорарът й за рецитала в Дубай ще би трябвало да й бъде преведен като спонсорство за въпросния театър в страна от Европейски Съюз, а изявата и пред имигранти ще послужи и като оправдание за отсъствието на певицата от България в дните към 19 януари. Нейната концепция е да лети за емирството не непосредствено от София, а от страната, в която ще бъде концертът й ”, разкриват детайлности информаторите на изданието.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР