Лили Иванова е била на косъм да участва в един

...
Лили Иванова е била на косъм да участва в един
Коментари Харесай

Лили на косъм да влезе във „ВИП Брадър”

Лили Иванова е била на косъм да взе участие в един от по-ранните сезони на „ ВИП Брадър ”. Това разкрива години по-късно първият основен редактор на паметното шоу Ники Николов в изявление за седмичника „ Филтър ”.

От няколко години Николов е основен сценарист на друго риалити шоу - „ Фермата ”, което се излъчва по Би Ти Ви.

По думите на тогавашния главен сценарист на „ ВИП Брадър ”, договарянията с Лили Иванова се водели интензивно и примата на естрадата даже е била пред сключване на контракт. Посредник бил водещия Ники Кънчев, който познавал добре звездата, а тя му имала цялостно доверие. Препъни-камък обаче се оказало едно необичайно изискване, което тя сложила – да спи в обособена стая от другите участници, в която да няма камери, а също така по време на общите фотоси никога да не бъде сниман един от профилите й. Това извънредно доста би затруднило монтажа на епизодите.

„ И ние трябваше да променим цялото предаване поради Лили Иванова. Тогава не предприехме тази стъпка и в последна сметка се отказахме от нейното присъединяване ”, споделя Ники Николов. Той не прецизира какъв хонорар е поискала звездата, само че на въпрос на интервюиращия го публицист Антон Стефанов дали става дума за 1 милион лв., Николов дава отговор: „ Не Това беше в ранните години на шоуто. 1 милион лв. тогава нямаше кой да даде ”. След това прецизира, че с най-голям хонорар за времето си бил Азис, който получил 100 000 лв..

Най-вероятно става дума за втория сезон на „ ВИП Брадър ”, който бе излъчен през 2007 г. В него тогава участваха Азис, Венета Райкова, Тишо (двамата се залюбиха и ожениха след края на предаването) Деси Слава, Катето Евро и други

По това време Лили не беше в най-хубавата си позиция и евентуално е била подготвена против порядъчен хонорар да се включи в риалити шоуто. Днес певицата за нищо на света не би приела сходно предизвикателство, споделят от най-близкото й обграждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР