Лили буквално е позлатила своята бивша, но любима домашна помощница

...
Лили буквално е позлатила своята бивша, но любима домашна помощница
Коментари Харесай

Лили отрупа икономката си с царски дарове за ЧРД


Лили безусловно е позлатила своята някогашна, само че обичана домашна помощница Мария, писа " България Днес ".

Естрадната легенда употребила дребния интервал от време преди концерта си в Стара Загора, с цел да предложения на посетители ексикономката си и да й връчи в действителност царски блага за рождения й ден. Мария получила от ръцете на популярната си някогашна работодателка две златни синджирчета и златно колие. Но това не било всичко. Към края на срещата им Лили извадила красиво було за диван на черно-бели райета и го връчила на ексикономката си. Към него прибавила пухена възглавница и покривка в същия цвят. Отделно напътила Мария към собствен родственик, който също живеел на " Оборище ", да й съобщи още армагани.

Натоварена с подаръците на поп звездата, 72-годишната жена едвам съумяла да се прибере в село Яна, където се заселила преди две години след гибелта на брачна половинка си.

При всяко посещаване на Мария в мезонета на певицата тя я увещавала да се върне при нея. Двете са доста привързани една към друга и постоянно се чуват по телефона. Лили цени високо работливостта, дискретността, честността и положителното сърце на своята домашна помощница. Чувствала я като човек, пред който може да показа възприятията си, а това, описват нейни сътрудници, певицата не си разрешавала даже със своите близки.

Мария продължава да оказва помощ с каквото може на примата , само че било изключено да се върне при нея на цялостен работен ден. След като овдовя, ексикономката на Лили напусна София, с цел да стопанисва къщата на мъжа си в Яна. В нея Мария се грижи за огромна градина, от която носи свеж зеленчук за изпълнителката на " Ветрове ". Налага й се да се грижи за цялото домочадие, тъй като е баба на дребна правнучка, кръстена на нея, а щерка й неотдавна е претърпяла тежка интервенция.

Естрадната легенда също откликва незабавно на проблемите на някогашната си домашна помощница. Наскоро Мария е сполетяна от драма - незнайни злосторници подмятат на Джеки, кучето надзирател на двора й, храна, цялостна с карфици, и животното издъхва в пъклен страдания. Примата начаса предлага помощта си и е потресена от загубата на Джеки. Самата Лили обожава домашните любимци, а грижите й за белия пудел Топси от дълго време са станали част от градския фолклор на София.

Неотдавна крадци пък нападат къщата на Мария, изпочупват прозорците и повреждат ключалките и катинара на входната врата. " Полицаите споделиха, че знаят кои са, само че дали са ги хванали, нямам визия ", споделила пред съседи някогашната икономка на Лили.

Те допускат, че кучето на Мария е било съзнателно убито, с цел да могат апашите да обхванат гладко в парцела и да плячкосат всички скъпи движимости.

Бившата домашна помощница на обичаната на генерации българи певица не попада инцидентно в дома й. Мария е предложена на Лили от сестра й Магда. Двете работят едновременно в администрацията на Дома за ветерани на изкуството и културата в столичния квартал " Захарна фабрика ". Голямата изпълнителка остава толкоз удовлетворена от уменията на Мария, че я предлага и на огромния композитор Тончо Русев и брачната половинка му. Те също се привързват към икономката на звездата, а вдовицата на маестрото и до момента продължава да кани Мария на посетители на огромни празници или " просто по този начин ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР