Лигата на нациите при мъжете вече чука на вратата, което

...
Лигата на нациите при мъжете вече чука на вратата, което
Коментари Харесай

Хебър опция за Лимона и близнаците Братоеви

Лигата на нациите при мъжете към този момент чука на вратата, което значи единствено едно - вратите за прехвърляния и разнообразни оферти към волейболните ни национали към този момент са отворени. Голяма част от играчите на представителния ни отбор към момента нямат клубни тимове, което напълно разумно дава мотив за редица спекулации и варианти за тяхното бъдеще.

По информация на " Тема Спорт " сега най-малко петима от разширения лист на Силвано Пранди попадат в полезрението на вицешампионите от Хебър. Тигрите от Пазарджик към момента не са коментирали кои играчи от предишния сезон ще останат при тях, както и какви са проектите им за укрепване в посока офанзива на купата в идната акция. От управлението на отбора обаче към този момент са провели първични диалози с някои от по-опитните в състава на Професора. Сред тях са близнаците Братоеви, Владислав Иванов-Лимона, Николай Николов и Тодор Алексиев, който отхвърли да облече още веднъж екипа на лъвовете.

Не е изключено най-малко две от въпросните имена да подпишат контракти с Хебър за новия сезон. Всеки от тях обаче е декларирал, че първо ще изчака преференциална оферта от чужбина и едвам по-късно ще преценя дали да играе в България. Вариант за близнаците е и Нефтохимик, само че по всичко проличава, че по-примамливата алтернатива се обрисува Пазарджик, като съвсем несъмнено Георги Братоев ще поеме в тази посока.

в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР