Лига Европа се завръща тази вечер с оспорвани плейофи, в

...
Лига Европа се завръща тази вечер с оспорвани плейофи, в
Коментари Харесай

Лига Европа се завръща с дербита като за Шампионска лига


Лига Европа се завръща довечера с оспорвани плейофи, в които ще забележим тимове, които нормално мерят сили в елиминациите на Шампионската лига по това време на годината.

През сезон 2021/22 регламентът в Лига Европа беше изменен. Вместо третите в групите на Шампионската лига да се влеят в елиминациите, те ще би трябвало да играят плейофи. Победителите от срещите отиват на осминафинал, където ги чакат отборите, класирали се преди всичко в четворките в Лига Европа.

Три от най-вълнуващите срещи от плейофите на Лига Европа ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group.

Снимка: Reuters


Началото е стремително - с кандидата за купата в Германия " Борусия " Дортмунд. Воденият от Марко Розе отбор се сгромоляса в Шампионската лига и за място на 1/8-финалите във втория по мощ шампионат ще се изправи против сериозен противник - шотландския " Рейнджърс ". Мачът е от 19:45 ч. и ще бъде излъчен онлайн по bTV Action.

Веднага по-късно, от 22 ч. " Лацио " гостува на " Порто ". В 22 ч. по RING пък може да гледате " Севиля " и " Динамо " Загреб.

В програмата ни е очакван и един мач от плейофите в новия шампионат - Лигата на конференциите. В 19:45 ч. по RING " Фенербахче " приема " Славия " Прага.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР