Lidl помага на българските домакинства да се подготвят за великденските

...
Lidl помага на българските домакинства да се подготвят за великденските
Коментари Харесай

Пет седмици с над 350 продукта в Lidl за разнообразен и достъпен Великден

Lidl оказва помощ на българските семейства да се приготвят за великденските празници с деликатно селекциониран подбор от над 350 тематични продукта, като обичаните на мнозина серии Favorina и Deluxe към този момент са налични във всички 116 магазина в страна. Пет седмици по-рано веригата започва специфична акция от качествени оферти на налична цена за спокойна подготовка за Великден. По този метод клиентите ще разпределят бюджета и времето си за значимите за тях неща и ще се насладят на празника с околните им хора.

На рафтовете в Lidl от тази седмица всички клиенти ще открият обичайните сладки изкушения на Favorina - разнообразни типове шоколадови яйца - дребни, огромни, с заряд и типичен и, несъмнено, козуначени сладкиши на марката. Подготовката за Великден може да бъде разнообразена и с над 100 Deluxe продукта, измежду които специфични месни деликатеси и сирена, сладоледи, сосове и други галещи небцето оферти, подобаващи както за посрещане на посетители вкъщи, по този начин и за подарък.

Двата марката се постановиха като желан избор за празничната софра на българина в последните години. През 2022 година бяха оценени измежду личните марки на веригата, които получиха най-вече гласове в 57 продуктови категории в самостоятелните изследвания за качество " QUDAL - QUality meDAL ", извършени от интернационалната асоциация за узаконяване ICERTIAS, основана в Швейцария.

Още с първите оферти за великденските празници, Lild дава опция на семействата да декорират и дома си с пъстра великденска декорация в пастелни цветове и качествени материи. Първите разновидности на бои за яйца също са към този момент по рафтовете във веригата.

С всичко, което прави и предлага, Lidl се стреми да способства за пълноценните празнични дни на своите клиенти. Освен качествени артикули евтино, те могат да разчитат, че във всички 116 магазина в страната ще пазарят комфортно и елементарно. Прегледната класификация, наличните местоположения, бързото обслужване и авансово подбраният подбор им дават успокоение, че ще си обезпечат нужните артикули бързо* и елементарно, с цел да им остане време за приятни и споделени моменти с околните хора преди и по време на празника.

*Средното време за извършване на покупки в Lidl с количка или кошница е 19 мин. и 24 сек. съгласно изследване, извършено на българския пазар от маркетингова организация „ Прагматика " измежду 880 респонденти на възраст сред 20 и 59 година през м. април 2021 година в магазини Lidl в цялата страна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР