Лидл България откри третия си магазин в Перник и 119-и

...
Лидл България откри третия си магазин в Перник и 119-и
Коментари Харесай

Лидл открива трети магазин в този български град

Лидл България откри третия си магазин в Перник и 119-и в страната, в осъществяване на дълготрайната тактика на веригата да е покрай потребителите и да им дава качествени артикули на налични цени. Магазинът е ситуиран на ул. " Захари Зограф " № 159 в новопостроения ритейл парк " Холидей Парк " Перник.

Обширен паркинг с общо 623 места в целия ритейл парк, от които 100 в непосредствена непосредственост до Lidl, ще посрещне потребностите на всички гости.

" Обектът с комерсиална повърхност от 1400 кв. м се отличава със актуалната си визия и съвременно съоръжение с висок клас за енергийна успеваемост. Електронните ценови табели във всички зони способстват за бързото и комфортно извършване на покупки, с което са привикнали клиентите на Lidl. Пет каси с двойно място за пакетиране и една с единично ще спомогнат за още по-бързо извършване на покупки на клиентите и по този начин те могат да пестят време за същински значимите неща, а точно повече време със фамилията и околните ", означават от комерсиалната верига.

Lidl стъпва в още един български град

Обектът е 117-ят Lidl магазин в страната

Лидл България годишно уголемява комерсиалната си мрежа с нови обекти и основава работни места. " По този метод способстваме за по-бързото развиване на тези региони в България ", разяснява неотдавна Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

От компанията дават поръчка, че през 2023 година не престават устойчивото разгръщане на комерсиалната си мрежа.

" Лидл " уголемява логистичната си база край София и купува терен за нова складова база за 25 милиона лева

Веригата разгласи, че уголемява логистичната си база в село Равно поле в община Елин Пелин с нови 16 000 кв. метра

През март Lidl стана една от първите вериги, които вкараха автомати за приемане на употребявани пластмасови бутилки и кенове за питиета. Клиентите ще получават ековаучер на стойност 5 стотинки за всяка върната опаковка.

Съоръженията са ситуирани в магазини в няколко български града. Сред тях са София, Пловдив, Варна, Габрово, Добрич и Монтана. Машините дават опция на клиентите да върнат употребяваните от тях опаковки от питиета на мястото, където всекидневно пазарят, като по едно и също време с това способстват за опазването на околната среда.
 Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря порти Обновена
Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря порти в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските консуматори интернационалните и родни марки
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР