Лидерите в група А на втората шестица в ППЛ Черно

...
Лидерите в група А на втората шестица в ППЛ Черно
Коментари Харесай

Славия гостува на Тича с мисълта за Ботев

Лидерите в група " А " на втората шестица в ППЛ Черно море и Славия излизат един против различен на " Тича ", само че дуелът на процедура не е от огромно значение и за двата тима. " Моряците " имат задатък от 3 точки и към този момент са сигурни участници в плейофите за Лига Европа, а същото важи и за " белите ", които са насочили вниманието си напълно към идния реванш от полуфиналите за Купата на България против Ботев (Пловдив).

Черно море е в добра форма и взе 10 точки от последните си 4 мача. Варненци не завоюваха само гостуването си в " Овча купел ", приключило 1:1. След като най-сетне прекъснаха серията си без победа на " Тича ", тимът на Илиан Илиев играе много по-разкрепостено. Въпреки това, от началото на сезона отборът към момента има повече победи на непознат терен.

Заради травми Илиев няма да може да разчита на Мариян Огнянов, Ертан Томбак, Витиня, Мартин Костадинов и Николай Минков.

Славия е без проваляне в 6 следващи мача, като завоюва 4 от тях. " Белите " играят доста мощно като посетител и са в серия от 3 победи на непознат терен, а общо през сезона имат 5. Най-старият столичен клуб не се е разписвал единствено в два от последните си 13 мача.

Наставникът Златомир Загорчич остави отвън групата за визитата във Варна вратарите Георги Петков и Антонис Стериакис, както и Галин Иванов, Ивайло Димитров и Иван Минчев, които ще бъдат непокътнати за мача с Ботев. Цветелин Чунчуков и Стефан Велков пък са осъдени за насъбрани картони.

До момента през сезна Черно море и Славия на два пъти приключиха 1:1, а " белите " завоюваха семейството си в постоянния сезон с 2:0.

ППЛ, 31-и кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Макенджиев; Зехиров, Димов, Хасани, Кононго; Г. Илиев, Янчев; Минчев, Божилов, Фенуш; Р. Василев
Старши треньор: И. Илиев
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Джерия; К. Велков, Семерджиев, А. Христов, Шоколаров; С. Велев, Карабельов; М. Цветанов, Узунов, М. Ангелов; Милев
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: " Тича "
НАЧАЛО: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 5 кръг, петък 20 април  Черно море 20:00предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР