Лидерът във Втора лига Царско село вече мисли върху бъдещо

...
Лидерът във Втора лига Царско село вече мисли върху бъдещо
Коментари Харесай

Царско село мисли къде да играе в елита

Лидерът във Втора лига Царско село към този момент мисли върху бъдещо присъединяване в елита. Ръководството на столичани умува върху това кой стадион да съобщи при вероятно класиране за Първа лига.

Опциите на този стадий са две - " Българска войска " и стадион " Славия " в столичния квартал " Овча купел ", твърди " Тема спорт ". Както е известно, " белите " употребяват националния стадион " Васил Левски ", а на него играе още и Септември (София).

Кокетното оборудване на Царско село в подножието на Витоша не дава отговор на условията за елита. Дори и наложителното условие за осветяване да отпадне като изискване за домакинстване в елита, то клубът има да оправя още много неща и най-малко към този момент няма по какъв начин да семейства на своя стадион.

Възможно е " царете " да заявят и двата стадиона и в случай че по стратегия им се падне да одобряват противник на осветяване, да играят на " Армията ". Тогава обаче Царско село би трябвало да бъде разминаван с ЦСКА-София. Когато дуелът е ранен, тогава ще е в " Овча купел ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР