Лидерът във Втора лига Царско село привлече шесткратен шампион на

...
Лидерът във Втора лига Царско село привлече шесткратен шампион на
Коментари Харесай

Лидерът във Втора лига взе шесткратен шампион на България

Лидерът във Втора лига Царско село притегли шесткратен първенец на България. Йордан Минев излезе на първа подготовка с отбора на Никола Спасов, с който парафира контракт за шест месеца. Контрактът на опитния бранител има алтернатива за удължение за още един сезон. Бившият футболист на ЦСКА, Лудогорец и Ботев (Пловдив) идва в новия си клуб, като свободен сътрудник, откакто разтрогна своя контракт с " канарчетата " в края на 2018 година. Имащият цели 10 трофея с Лудогорец - шест трофеи, две Купи на България и две Суперкупи на България, се събира със своя брат близнак Веселин Минев, който е капитан на Царско село от лятото.
 Ботев (Пловдив) - Лудогорец @@@

" Радвам се, че ще мога да играя още веднъж в един клубен тим с Веселин, както беше при започване на нашата кариера. Целта е ясна. Тимът би трябвало да влезе в Първа лига. Имаме сериозна преднина пред Монтана, като имам вяра, че имаме силите да останем на върха до последния кръг и за първи път Царско село да играе в елита на България. Със притежателя Стойне Манолов и треньора Никола Спасов се разбрахме за негативно време "

" Имам задоволително опит, като имам вяра, че ще бъда потребен. Най-важното е да бъдем живи и здрави през годината, с цел да демонстрираме най-хубавото от нас. Искам да благодаря на управлението на Ботев (Пловдив), което разбра моето предпочитание и ме пусна да си потегли. Пожелавам им триумф напролет в елита ", показа Минев пред Sportal.bg.
 Лудогорец - Базел I част @@@

38-годишният Минев е единственият роден футболист, който е носил успеха на български отбор в групите на Шампионската лига. Той означи попадението за триумфа с 1:0 на Лудогорец над Базел през 2014 година, на стадион " Васил Левски ". Данчо има и 24 мача за националния тим на България.
 България мечтае след трагична победа над Армения @@@
Новият му отбор пък е с актив от 46 точки преди старта на пролетния дял, а преднината пред втория Монтана е много удобна - 7 точки. Преди година тимът на Стойне Манолов още веднъж беше любимец за влизане, само че не завоюва против нито един от своите съперници, което се оказа решаващо, тимът да играе бараж, в който загуби от Дунав. Именно заради това босът на Царско село се укрепва с опитни и класни играчи, които да оказват помощ на отбора да резервира преднината си, която ще подсигурява промоция в елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР