Лидерът в Ла Лига Барселона ще поднови договора си с

...
Лидерът в Ла Лига Барселона ще поднови договора си с
Коментари Харесай

"Барселона" ще поднови договора си с "Беко" за още три години срещу 57 милиона евро

Лидерът в Ла Лига " Барселона " ще възобнови контракта си с един от дългогодишните си сътрудници " Беко ", осведоми " Мундо депортиво ". Турската компания за електроуреди и уреди за дома, която е спонсор на клуба от 2014 година ще продължи да слага логото си на екипите на каталунците за още три години.

По непотвърдена информация договорът ще бъде на стойност 57 милиона евро, а " Беко " ще продължи да бъде вторият максимален спонсор на клуба. В момента логото на компанията е върху ръкавите на екипите, до момента в който главният сътрудник е японската компания Rakuten.

Според новия контракт " Беко " ще слага логото си и на подготвителните екипи на " Барселона ", както и ще разположи рекламни пана в фамозната школа " Ла Масия " – академията на каталунците.

От сегашния сезон " Барселона " има подписан дълготраен контракт и с Rakuten, който е за 55 милиона евро на сезон. Освен това каталунците са обвързани и с компанията производител на спортна екипировка " Найки ", която облича клуба непроменяемо от началото на 21 век.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР