Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, се интересува от

...
Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, се интересува от
Коментари Харесай

Арсенал няма спирка: Готви изненадваща оферта за халф на Реал Мадрид

Лидерът в британската Висша лига – Арсенал, се интересува от опцията да притегли чартърен полузащитника на Реал Мадрид Едуардо Камавинга. „ Артилеристите “ към този момент подписаха с крилото на Брайтън Леандро Тросар по-рано в петък и са покрай привличането на централния бранител Якуб Кивиор от Специя.

Собствениците на лондончани обаче са подготвени да поддържат съществено мениджъра Микел Артета на трансферния пазар, защото се надяват той да изведе отбора до първа купа във Висшата лига от 2004-а година насам.

Evening Standard твърди, че Арсенал се интересува от привличането на Камавинга чартърен, с цел да укрепи своята халфова линия до края на сезона. Не е ясно обаче дали Реал Мадрид ще бъде склонен на сходен ход, макар че 20-годишният френски национал се бори за повече игрови минути този сезон в конкуренцията на Лука Модрич, Тони Кроос, Федерико Валверде и Орелиен Чуамени. Въпреки това той има 26 изяви досега през този сезон и една асистенция.

Подсилване на халфовата линия е дълготраен приоритет за Арсенал, за който се твърди, че са създали капитана на Уест Хем - Деклан Райс, собствен приоритет за лятото. „ Чуковете “ обаче няма да продадат англичанина за по-малко от 100 милиона паунда в края на сезона.

Арсенал също има дълготраен интерес към Юри Тилеманс от Лестър, който ще бъде разполагаем без пари през лятото, в случай че не подпише нов контракт.

Arsenal are interested in a loan move for Eduardo Camavinga during current transfer window.

Unclear if Real Madrid would sanction it, but player has struggled for minutes recently.

Declan Rice still No1 summer target for midfield.
— Simon Collings (@sr_collings)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР