Лидерът на Воля Веселин Марешки се изказа много остро за

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки се изказа много остро за
Коментари Харесай

Марешки: ВМРО е организирана престъпна група, концепцията за ромите е глупост

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки се изрече доста остро за политическите си съперници от Вътрешна македонска революционна организация, като ги дефинира за проведена незаконна група. Той разкритикува и концепцията на Красимир Каракачанов по отношение на ромската интеграция.
" В цялата идея на вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов (за интеграция на ромите - б.р.) действително се приказва по какъв начин да увеличим привилегиите на ромите и тя е една измислица, уточни Марешки пред Българска национална телевизия.
Той добави, че тя е направена особено като рекламен ход за евроизборите, а самият Каракачанов непрекъснато прави " тъпотии " и лъже патриотите.
" Кой да му има вяра на този човек ", запита Марешки и добави, че от неговата партия няма да поддържат въпросната ромска идея
" От " Воля " ще подкрепим всяка една законодателна самодейност, която да реши проблемите на хората в България ", съобщи водачът й.
" Каракачанов е единственият политик, който застана зад Валери Симеонов да го пази ", уточни Марешки.
Лидерът на " Воля " съобщи, че ги засипват със сигнали и от другата седмица ще вървят до прокуратурата по тематиката за Басейновите дирекции.
Марешки остави на водещия на утринния блок един афиш - " Позор, тези ви излъгаха за 300 лв. пенсии ", който да бъде предаден на Красимир Каракачанов, като му съобщи доста поздрави от българските пенсионери.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР