Лидерът на Воля Веселин Марешки и други депутати се появиха

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки и други депутати се появиха
Коментари Харесай

Марешки се появи с антивирусен костюм в парламента

Лидерът на Воля Веселин Марешки и други депутати се появиха в пленарната зала през днешния ден в цялостна карантинна екипировка със защитни костюми. Това накара левия депутат Валери Жаблянов да излезе на парламентарната естрада и да изиска костюмираните да бъдат отстранени от съвещанието с претекста, че в допълнение нагнетявали и стресирали ситуацията.

"В тези дни, в които цяла България е вперила взор в това избраниците на народа какъв образец двама? Във всички вести до момента в който пътувах към Народно събрание, се говореше, че единствените места, в които не се съблюдава Закона, процедурите и заповедта на ген. Мутафчийски да сме на два метра един от различен и да не се скупчваме, това са ромския квартал Столипиново и Българския парламент “, заяви от трибуната Марешки.

"Затова предлагаме и българските депутати да вземат ограничения, с цел да са безвредни за себе си, за своите близки и за българския народ. Не би трябвало да трансформираме българския парламент да стане проводник на болестта. Българите сега не работят, не получават заплата, по тази причина приканвам всички депутати да са безвредни, с цел да дадем образец на хората ", сподели той.

"Не считам, че когато българските народни представители си извършват задължената, са извършители ", репликира пък Жаблянов.

„ В Народното събрание се вършат всички санитарни мероприятия, всички народни представители са с маски, трибуната на всеки час се хигиенизира. Правим каквото можем, само че не можем да спрем работата на българския парламент “, заяви пък ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР