Лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов спази

...
Лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов спази
Коментари Харесай

Каракачанов със синя каска на съвета на коалицията

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов съблюдава обещанието си и постави синя каска, с цел да умиротвори пристрастеностите в обединението на патриотите преди началото на съдружния съвет с ГЕРБ, който стартира в Министерски съвет.

„В кабинета си имам синя каска, знак на умиротворителните сили. Ако се наложи ще я употребявам, с цел да помиря Валери Симеонов и Волен Сидеров“, сподели вицепремиерът. И разгласи, че ще работи за опазване на обединението.

Снимка на вицепремиера и защитния шлем, носен от миротворците на Организация на обединените нации в най-горещите точки на света, беше оповестена от ръководителя на държавната осведомителна работа Севдалина Арнаудова в обществените мрежи.



Доста по-сериозен на влизане бе другият съпредседател на Оперативна програма – Волен Сидеров от Атака, който влезе в неприсъствен спор с сътрудника си от НФСБ Валери Симеонов. Пред медиите той разяснява, че оставката на Симеонов, която, е решение, което ще облекчи обстановката и даде обещание да призове премиера Борисов и Цветан Цветанов да си кажат мнението.

„ Той към този момент съгласно мен прекрачва границата на допустимото и би трябвало да се произнесат и Борисов и Цветанов. Ще ги прикани като вляза вътре по какъв начин се отнасят към обвиняването, че министър председателят е диктатор“, съобщи още Сидеров и уточни, че това са думи на Валери Симеонов.

По думите му, „ Атака “ ще поддържа оставките на тримата министри Нанков, Радев и Московски.

На съвета ще бъдат разисквани съдружните взаимоотношения и кадровите промени в кабинета от петък, когато министър председателят Бойко Борисов изиска оставките на тримата министри поради трагичният случай край Своге, в който изгубиха живота си 17 души.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР