Лидерът на Северна Корея Ким Чен-Ун е посетил мястото на

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-Ун е посетил мястото на
Коментари Харесай

Ким Чен-Ун присъства на учения на армията и даде инструкции за ускоряване на подготовката за война

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-Ун е посетил мястото на учения на армията и е наредил да се усили интензивността на напъните за възстановяване на бойната подготвеност на военния личен състав. Той е подчертал, че въоръжените сили би трябвало да са подготвени в „ подготовката за война “ в сходство с актуалната обстановка. Това заяви Корейската централна осведомителна организация ().

North Korean leader Kim Jong-un visited the main base of the Korean People`s Army, inspected training facilities and even conducted practical exercises of military units.
— Daily News Dispatch (@DailyDispatchIn)

Ким Чен Ун е посетил на  6 март огромна база на Корейската национална войска в западната част на страната, предопределена за оперативни учения, където е инспектирал образователни уреди и е следил практическите маневри на военни елементи. С него са се срещнали министърът на защитата на Северна Корея Кан Сун Нам и началникът на Генералния щаб на Корейската национална войска Ли Йонг Гил.

„ За да сдържа непрекъснатата опасност от врагове с преобладаваща мощ, поредно да осуетява и най-малките опити за започване на война и тъкмо да извършва предоставените значими задания при положение на изключителна обстановка, нашата войска би трябвало да постанова най-строги условия към себе си и непрекъснато би трябвало да увеличавате практическите учения за бързо възстановяване на бойната подготовка, с цел да осигурите цялостна подготвеност за война в сходство с измененията и актуалните й форми “, цитира организацията думите на Ким Чен-Ун.

Според KCNA той е подчертал, че въоръжените сили на всички равнища би трябвало да навлязат в нов турбулентен интервал в " ускорение на подготовката за война " в сходство с актуалната обстановка. Лидерът на КНДР също е изразил удовлетворение от метода, по който са извършени ученията и е дал висока оценка на морала на бойците и офицерите. Ким Чен-Ун е обрисувал и дилемите за увеличение на равнището на активност на ученията, с цел да се обезпечи „ победа във война “, в случай че такава избухне.

Агенцията означи, че полигонът дава опция за осъществяване на учения в условия, близки до действителните.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР