Лидерът на СДС Божидар Лукарски посочи, че няма нищо драматично

...
Лидерът на СДС Божидар Лукарски посочи, че няма нищо драматично
Коментари Харесай

Лукарски се предаде: Няма драма, че НФСБ на В. Симеонов влиза на ”Раковски” 134

Лидерът на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски уточни, че няма нищо трагично в това да има и друга партия на емблематичния адрес „ Раковски ” 134. " Ние оставаме в тази постройка. Няма нищо трагично, че друга партия влиза в нея. Тя постоянно е била държавна благосъстоятелност. Съюз на демократичните сили остава на този адрес ", сподели Лукарски пред бТВ.

Според него Съюз на демократичните сили добре се схваща с НФСБ, партията, с която ще споделят емблематичната постройка.

" Имаме добра връзка с Валери Симеонов и НФСБ и сме си разделили обитанието. Много партии имаха предпочитание да са на " Раковски ", мястото е централно, НФСБ въпреки всичко ръководят и нямат своя постройка в София”, разяснява той.

Той добави, че сините остават в постройката. В момента към момента се почистват процедурите за поправки и наеми.

Има много фондации, които демонстрират интерес да ни заплащат наема, разгласи той, само че отхвърли детайлности и имена.

Членовете на Съюз на демократичните сили са към 17 хиляди, сподели още Лукарски.

Реформаторският блок е много по-разпознаваем от другите десни формирания, твърди още водачът на Съюз на демократичните сили. " Има място за дясно обединяване, то ще се случи. Добрата новина е, че този път дясното обединяване не е подтиквано от бързи решения като избори ", счита той.

Лукарски уточни, че Съюз на демократичните сили поддържа втори въжен превоз на Банско, само че по легален метод. Според него нито блокиране на пътища, нито митинги са решение на въпросите в Пирин. „ Но къде бях протестиращите, когато се изсичаше гората след пожарите в Кресна”, попита той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР