Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Със 165 гласа

...
Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Със 165 гласа
Коментари Харесай

Парламентът прекрати процедурата за избор на нов състав на комисията по досиетата


Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов

Със 165 гласа " за ", трима - " срещу " и 13 въздържали се Народното събрание приключи процедурата за избор на нов състав на комисията по досиетата.

В началото на седмицата ПГ на ГЕРБ внесе план, с който предлага да бъде анулирано решението на Народното събрание от 20 септември т.г. за процедурните правила и показаха потребността от необятен публичен спор по тематиката.

Антон Тодоров попита ГЕРБ по кое време са узрели за концепцията да бъде анулирано решението за процедурните правила за избор на нов състав на комисията. Той беше претендент да я оглави и призна, че за това е помолил премиера, тъй като било " детската му фантазия ".

До момента няма нито една подадена номинация - нито за ръководител, нито за членове, осведоми ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Необходимо е публично разискване, тъй като от Българска социалистическа партия желаеха нейното закриване, обясни той.

Александър Симов/БСП/ разяснява, че откакто неодобрява водача си Борисов като отхвърли оставката на Делян Добрев, в този момент ГЕРБ неодобрява собствен претендент за ръководител на комисията без пояснения. Започвам да се чудя ГЕРБ партия ли е или епизод от " Живите мъртви ", изрази той терзанията си за положението на болшинството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР